prijava ili registracija

Što su demotivatori?

Najjednostavnije rečeno, demotivatori su plakati s crnom podlogom. A plakati k'o plakati, mogu biti o bilo čemu. Cilj demotivatora je zainteresirati , šokirati, nasmijati. Zahvaljujući tvojoj kreativnost, smislu za sarkazam i ironiju stvori super kombinaciju fotke i naslova. Stvori svevremenske cool Demotivatore o kojima će se pričati, koji će nas prikovati za stolicu i ostaviti bez daha. Naravno ako to želiš napraviti kako treba onda se nemoj držati stereotipa jer se svijet ne vrti oko nesretnih ljubavi i smrti. Ne dramatiziraj! :) Stavi neku fora fotku i originalan opis i kladimo se da ćeš dobiti puno pozitivnih glasova. Ako znaš što su sarkazam i ironija i kako ih upotrijebiti vrlo rado ćemo gledati tvoje demotivatore i glasati za njih no ako nisi upoznat s tim pojmovima onda brzo skini par epizoda dr. Housea i ,vjeruj nam, sve će ti biti jasnije.


Što je čekaonica?

Čekaonica kod nas ne predstavlja dosadni hodnik kod zubara nego mjesto gdje se čuvaju demotivatori koji nisu još odobreni. Oni koji ne sadrže neprimjerene sadržaje* i koje naš veličanstveni Demotivirani Tim odobri, ti idu u kategoriju Najnoviji, a dalje tko zna.


Kako izgleda dobar naslov?

Dobar naslov je kratak i točan. To može biti izraz, osjećaj, naziv. Npr. timski rad, sloboda, bijes, student, prijateljstvo, odanost, žene, muškarci, znatiželja ...


Kako izgleda loš naslov?

Isti je kao natpis na slici, pun je pravopisnih pogrešaka, gramatički netočan ili sadrži psovke (postoje iznimke).


Kako izgleda dobar podnaslov?

Kratak je i daje smisao demotivatoru. Ako misliš staviti neki bezvezni podnaslov, onda radije ne stavljaj nikakav.


Kako izgleda loš podnaslov?

Podnaslov koji ponavlja naslov, jaaaako dugi podnaslovi, podnaslovi sa psovkama (OK, neke možda i ovdje prođu).


I za kraj

Imaj na umu da su ovo gore naši savjeti. Istinski tvorci demotivatora znaju kad mogu prekršiti pravila i u kojoj mjeri, jer pravila su tu da se krše :). Za kraj, budite pametni i kreativni i zapamtite da se iz svake fotke može napraviti zanimljiv demotivator samo treba znati dodati pravi tekst.


Pozdrav,
Tvoj Demotivirani Tim

Budući da nisi prijavljen/prijavljena moraš ispuniti dodatna polja.
Slobodno napiši mišljenje o stranici, opiši greške, predloži izmjene i podijeli svoje ideje s nama :) Hvala!